07 de març 2022

Actualizació de dades


4 dies després de la nostra crida a la Solidaritat


- Hem passat de 5 a 15 conductors i conductores voluntàries

- A part 8, persones s'han ofert a fer treball de voluntariat en el tema de la recollida de material i aliments

- Hem començat a rebre donatius que es sumen a la caixa de solidaritat que encara tenia fons (cada any el 7% dels ingressos de quotes de socis/es van directament a aquesta caixa)  En l'actualitat hem superat els 2.000 euros, però les converses amb la ONG Sonrisas por Ucraïna ens diuen que el pressupost del viatge per cada furgoneta es de 1000 a 1200€. 

- La recapta de materials, aliments i medicaments no l'hem començat ja que en principi comptem que aquest tema, aprofitar el desplaçament per dur-los, serà relativament senzill, a partir dels contactes realitzats. Si no fos així faríem la crida a recaptar-los a la nostra seu a l'ateneu l'Harmonia.

- Estem per tant molt a punt de marxar, però tenim que resoldre 2 punts importants, i la sortida, lo màxim regulada possible  des dels punts de recollida a Polònia i la rebuda dels desplaçats

En aquest sentit fem una nova Crida a que les persones que pugueu ACOLLIU a casa vostra als DESPLAÇATS. Per quant de temps?, no ho podem saber, una setmana? tres mesos?, estem tots depenent del que vagin organitzant les institucions.


Següents pasos

Seguim els contactes amb ONG,s que habitualment treballen aquestes qüestions com amb grups de voluntaris Ucraïnesos que s'esforcen tot el que poden per ajudar els seus compatriotes.

Un cop tinguem clar on acomodar a unes 20 persones a Catalunya, marxarem  a recollir-los

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la vostra iniciativa i col·laboració en el de comboi cap a Polònia, per la crisi d’Ucraïna. I a totes les persones, que d’ una manera o altre fan possible aquesta solidaritat.

    Que vagi molt bé!!!

    Una abraçada.

    Núria Garriga

    ResponElimina

Últim comboi solidari (fins avui) 7 de juliol 2022 Ucrania: cuidadoras y guerreros, por Laura Freixas La industria de los vientres de alquie...